Design & Interieur

Den Bosch staat landelijk bekend als een van de beste steden om boetiekjes te shoppen. Dit is onze favorietenlijst voor mode-, interieur- en conceptstores.

 

Ook als u niets wilt kopen, is Mister Design uw tijd waard. Mister Design is een walhalla voor modern design, gevestigd in een 2000 m2 grote voormalige Ford-garage uit 1932, met moderne Scandinavische meubels en Deense iconen. Voor concept store hunters: ga naar OAK en AAF Concept Store of bezoek het Social Label Lab aan de Tramkade, die producten verkopen die staan voor maatschappelijke verantwoordelijkheid en tijdloos design.

 

 

 

 

Mister design.jpeg

Modeboetieks

Dames kunnen hun kleerkasten vullen bij unieke modeboetieks zoals Koekwaus, Lucy Lane, Jutt of Liefste. Liefhebbers van vintage zullen Studio M. Vintage waarderen die geliefde luxe merkkleding, schoenen en accessoires aanbiedt. Maak kennis met succesvolle Nederlandse merken door te shoppen bij YAYA en Vanilia, en als je van sieraden houdt: Lott. gioletti oorspronkelijk uit Den Bosch. Voor mama's (to be): breng een bezoek aan Moeders Mooiste, een baby- en kinderwinkel voor inspiratie, cadeaus, kleding en meer. En we vergeten jullie niet, mannen. Laten we op jacht gaan naar je nieuwe outfit bij Westside, Casualz of MAX.

5bbe3b272a5ab091f0331964-large.jpg

Culinaire winkels

In deze Bourgondische stad is er natuurlijk een overdaad aan culinaire winkeltjes. Banketbakkerij Jan de Groot is de stadsheld vanwege zijn beroemde “Bossche Bol”: een grote chocoladesoes gevuld met slagroom, ook verkocht in ons restaurant & bar. Elke zoetekauw moet het proberen. Verder biedt Den Bosch meerdere geweldige ijssalons, zoals De IJsvogel die al 87 jaar ijsjes verkoopt en gespecialiseerd is in roomijs. Als je van sorbets houdt, moet je naar Gelateria Davide gaan, die al jaren hun familierecept volgen. Kun je geen genoeg krijgen van snoep? Ontdek de authentieke snoepwinkel Tumtum Snoeperij met meer dan 400 soorten snoep.

TumTum.jpg