Selecteer een datum
Correct!
Selecteer een datum
Correct!
Correct!

Meer dan alleen kamers

Beleef bourgondische Bossche gastvrijheid en internationale allure op loopafstand van het centrum en station van ‘s-Hertogenbosch. Ons nieuwe lifestyle hotel biedt stijlvolle kamers, levendige restaurants en bars, eigenzinnige vergaderzalen en high-end fitness. Met ons moderne stijlvolle design brengen wij een knipoog naar het waterstelsel van onze stad. Welkom bij The Den ’s-Hertogenbosch, a Tribute Portfolio Hotel.

The Den Building Icon.svg

Een oase van comfort

Kom bij na een lange dag in één van onze stijlvolle kamers met modern design en van alle comfort voorzien. Al onze 160 hotelkamers bieden professionele hotelbedden en de nieuwste technologie zoals gratis Wi-Fi en ‘keyless entry’ via de Marriott Bonvoy app.

Watertandend lekker

Bourgondisch genieten doe je bij Restaurant & Bar The Den; ons all-day dining restaurant. Hier serveren we jouw uitgebreide ontbijt in de ochtend en bieden we heerlijk casual comfort food met Amerikaanse invloeden tijdens lunch, borrel en diner.

TP_EINTX_68.jpg

Current Rooftop Bar

De nieuwe rooftop bestemming van 's-Hertogenbosch. Onze Current Rooftop Bar is nu geopend met heerlijk groot terras. Dit is dé hang-out plek deze zomer voor koffie, champagne en cocktails! Het rooftop restaurant opent later en blijft nog even gesloten.

Laat je creativiteit vloeien

Ook behoeften om te verbinden, ideeen uit te wisselen of beslissingen te nemen?  Onze  vijf inspirerende vergaderzalen bieden diverse mogelijkheden voor diverse (hybride) bijeenkomsten en evenementen. Iets te vieren? Bekijk onze talloze opties zoals borrels en groepsdiners.

image-4.svg

Ontdek Den Bosch

Omarm de cultuurstad van het zuiden met ons hotel op loopafstand van het centrum van Den Bosch. Bezoek de idyllische binnenstad met historische kanalen, boetiek winkels en toonaangevende musea. Duik in het bourgondische leven van de Bosschenaren en ontdek de gezelligste cafés en restaurants. Of ga op verkenning in de groenrijke omgeving met één van onze fietsen.

image-5.jpg