Selecteer een datum
Correct!
Selecteer een datum
Correct!
Correct!

Winkelen & Overnachten | Den Bosch

Houd je van boetiek winkels? Dan ben je met een overnachting in Den Bosch op de juiste plek. Den Bosch is sfeervol, gezellig en uniek. Met talloze mooie winkels, voor design, interieur en mode. Ook zijn er leuke pop-up stores te vinden. Wij geven jou de beste shopping tips tijdens uw overnachting in Den Bosch.

Eten, Drinken & Overnachten | Den Bosch

Iedereen weet dat Den Bosch een bourgondische stad is. Het ontdekken van de diverse leuke tentjes mag dan ook niet ontbreken tijdens jouw overnachting in Den Bosch. Van leuke koffie tentjes tot gezellige bruine kroegjes, van goede brasseries tot Michelin sterren restaurants. Er is voor ieder wat wils en daarom is overnachten in Den Bosch voor ieder een feestje. Of je nu lekker een tafel uitzoekt aan de Korte Put, of een leuk adres rondom het hotel: je zal niet verhongeren tijdens jouw overnachting in Den Bosch. 

Lekker naar de natuur en in het water

Een overnachting in Den Bosch betekent niet dat je in de stad moet blijven. Er is zoveel te zien in de omgeving van de stad. Huur een fiets of kies een mooie wandelroute. Met meerdere natuurgebieden in de buurt, kan je eindeloos ontdekken tijdens jouw overnachting in Den Bosch. Ook zijn er meerdere recreatieplassen dichtbij, zoals de Ijzeren Man met geweldige outdoor activiteiten, zwemmogelijkheden en restaurants. Zo wordt overnachten in Den Bosch leuk voor jong en oud.