Selecteer een datum
Correct!
Selecteer een datum
Correct!
Correct!

The Den: het nieuwe design hotel | Den Bosch centrum

Hotel The Den is het nieuwste hotel bij Den Bosch centrum met een internationale allure, modern design, bourgondische restaurants & bars (Current Rooftop Restaurant & Bar en Restaurant & Bar The Den) en hoogstaande gastvrijheid. Ook biedt het vijf mooie vergaderzalen en een state-of-the-art-fitness van 100m2. Laat u zich verrassen in dit moderne design hotel in Den Bosch centrum, winnaar van de Entree Awards als Best New Hotel 2022. 

 

Hotel The Den is onderdeel van Marriott International, het enige hotel in Den Bosch centrum en omstreken met het bekende Marriott Bonvoy reizigersprogramma.

The Den Building Icon.svg

Op loopafstand van het hotel: Den Bosch centrum & station

Hotel The Den is makkelijk te bereiken te voet of met vervoer. De Paleisbrug verbindt het hotel met Den Bosch centrum en is op 10 minuten loopafstand van het Station Den Bosch. Ook met diverse bussen is het hotel binnen 10 minuten te bereiken. Hotel The Den is ook het dichtbijzijnste hotel voor de Brabanthallen en Congrescentrum 1931; 3km en 6 minuten rijden.

Indien u met de auto reist naar het hotel in Den Bosch centrum is het hotel simpelweg via de snelwegen A2, A59 en A63 te bereiken. Het hotel heeft geen eigen parkeerfaciliteit, we adviseren parkeergarage Paleiskwartier met de ingang aan de Spiegeltuin.

google-maps.jpg

Ontdek vanuit het hotel Den Bosch centrum & omgeving

Omarm de cultuurstad Den Bosch met ons hotel bij centrum Den Bosch. Ontdek de pertoriske binnenstad met historische kanalen, boetiek winkels en toonaangevende musea. Duik in het bourgondische leven van de Bosschenaren en ontdek de gezelligste cafés en restaurants. Of ga op verkenning in de groenrijke omgeving van het hotel bij Den Bosch centrum met één van onze fietsen. Vanuit ons hotel bezoekt u ook eenvoudig alle hotspots van de stad en regio. We hebben diverse arrangementen om gemakkelijk uw overnachting met de leukste activiteiten te combineren.

image-5.jpg

Design hotel in Den Bosch centrum

Kom bij na een lange dag in één van onze stijlvolle kamers van ons hotel in Den Bosch centrum. Onze hotelkamers zijn modern ingericht met alle comfort voorzien: de kamers bieden professionele hotelbedden en de nieuwste technologie zoals gratis Wi-Fi en ‘keyless entry’ via de Marriott Bonvoy app. Als je op zoek bent naar een modern design hotel in Den Bosch centrum, kies dan voor Hotel The Den. 

Restaurants & Bars

Om bourgondisch genieten hoef je niet de stad in te gaan, dit doe je gemakkelijk bij ons hotel met meerdere restaurants & bars. Bij Restaurant & Bar The Den serveren we jouw uitgebreide ontbijt in de ochtend en bieden we heerlijk casual comfort food met Amerikaanse invloeden tijdens lunch, borrel en diner.

Onze rooftop bestemming maakt ons hotel in Den Bosch centrum echt uniek: Current Rooftop Restaurant & Bar. Onze kosmopolitische bar met modern interieur is dé bestemming voor zinderende cocktails. Voor een ultieme culinaire beleving dineer je bij Current Restaurant. Met daarbij een riant dakterras en geweldig uitzicht over de stad is dit de onevenaarbare plek en hotel in het centrum van Den Bosch. 

Samenkomen in ons hotel bij Den Bosch centrum

Wil jij vergaderen in het centrum van Den Bosch? Ons hotel in Den Bosch centrum is de ideale vergaderlocatie. Onze vijf inspirerende vergaderruimtes in Den Bosch bieden diverse mogelijkheden voor allerlei (hybride) bijeenkomsten en evenementen.

Iets te vieren? Bekijk onze talloze opties zoals borrels en groepsdiners bij ons design hotel in Den Bosch centrum. Ook is het mogelijk om exclusieve evenementen bij Hotel The Den te organiseren.