Voor al je vragen staan wij klaar


Contactgegevens

​​​​​​+31 (0)73 - 2065 000

 info@hoteltheden.nl

Magistratenlaan 54, 5223 MD, ’s-Hertogenbosch


Bereikbaarheid

Het hotel is makkelijk te bereiken. Hotel The Den ligt op 10 minuten loopafstand van het Station 's-Hertogenbosch. Ook met diverse bussen is het hotel binnen 10 minuten te bereiken van het station. Ook is het hotel nabij de Brabanthallen en Congrescentrum 1931 gelegen; 3km en 6 minuten rijden.

Indien u met de auto reist is het hotel simpelweg via de uitvalswegen A2, A59 en A63 te bereiken. Het hotel heeft geen eigen parkeerfaciliteit, zie hieronder ons parkeeradvies.

Stuur je vraag

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...

Parkeren

We hebben bij Hotel The Den geen eigen garage of parkeerplekken. Voor het hotel zijn er gratis kiss & ride plekken (max. 30 minuten), zodat u gemakkelijk uw bagage en gasten kunt afzetten. De dichtsbijzijnde parkeergarage is Parkeergarage Paleiskwartier, ingang aan de Spiegeltuin 1, 5 minuten lopen van het hotel. Het maximaal dagtarief is €20,- per dag. Een alternatieve optie is Parkeergarage Q-park P+R Station ‘s-Hertogenbosch Maijweg. Deze is gelegen aan de andere kant van de loopbrug (De Paleisbrug). Er is toegang tot het hotel via de Paleisbrug door middel van een lift.

google-maps.jpg