Water

Verken Den Bosch vanaf het water en huur een sup bij Supper Den Bosch. Maak een online reservering en ontdek verschillende arrangementen, bijvoorbeeld hun Sunset Cruise.

 

Op zoek naar een strandervaring in Den Bosch? Bezoek ons lokale meer in Vught en ga naar De Ijzeren Man met een stijlvolle ruime beachclub met ligbedden aan het water met veel leuke activiteiten: waterglijbanen, waterfietsen, kajaks en zelfs een klimbos. Op warme zomerdagen moet je vroeg zijn om een plekje te bemachtigen. Reserveringen voor activiteiten en verhuur kunnen worden gemaakt op hun website.

 

Natuur

Regio Den Bosch staat bekend om zijn groene omgeving. Dichtbij het hotel vindt u natuurgebieden Het Gement & de Bossche Broek. Een aanrader is ook een bezoek aan de Pettelaarse Schans. Ga wat verder de regio in en bezoek het Nationaal Park Loonse & Drunense Duinen.

 

Bij Hotel The Den bieden wij fietsverhuur aan om de regio op Hollandse wijze te verkennen. Er zijn diverse mooie fietsroutes, bijvoorbeeld het Van Gogh Fietsroute en een Design route van Den Bosch naar Heusden. Alle routes zijn ook beschikbaar in het Duits. Kijk voor meer tips in de regio op Visit Brabant Magazine.

Loonse en Drunense Duinen_small.jpg