Comfort Food

Als u de smakelijke gerechten van ons Restaurant & Bar The Den al geproefd, start dan uw foodtour in onze geliefde Bourgondische stad. Eerste stop: BUURT, onze overburen aan de andere kant van de Paleisbrug. Dit is misschien wel de beste terrasplek die je kunt vinden in Den Bosch! Geopend voor ontbijt, lunch, diner en borrel. Geweldige kwaliteit van eten en altijd geserveerd met een glimlach. Voor stoer interieur en Italiaans geïnspireerd eten ga je naar De Garage. Lokale favorieten zijn Nom Nom en Eetbar DIT: gezellige hotspots die van 's morgens vroeg tot 's avonds laat geopend zijn. De beste hamburgers van de stad vind je bij BAR35, als je meer van plantaardige gerechten houdt, moet je zeker een bezoek brengen aan Noemme. "Come out and play" bij Barkade, een speelhal en club voor volwassenen waar Aziatische streetfood wordt geserveerd.

Nomnom.jpg

Culinair Dineren

Den Bosch is de ideale bestemming voor culinaire avonden. Eén van onze beste aanraders bevindt zich achter ons hotel: Pollevie. Restaurant Pollevie biedt een moderne en eigentijdse keuken en ze zijn ongelooflijk goed in het bereiden van groenten en veganistische gerechten (maar serveren ook vis en vlees). Als u op zoek bent naar een verborgen juweeltje, reserveer dan uw tafel bij Restaurant Faran. Een klein restaurant voor een grandeur fine-dining ervaring met een vast menu geïnspireerd door de Nikkei-keuken. Als je een plekje kunt bemachtigen, zul je niet teleurgesteld zijn. De nieuwe must-visit in de stad is Barbu, die een moderne kijk op de klassieke Franse keuken geeft en om de paar weken een wisselend menu bereidt. Barbu is gevestigd in een authentiek pandje aan de Vugtherstraat met een sfeervolle binnentuin. Bij DISCH kun je echte “Bossche gastvrijheid” ervaren. DISCH biedt typische gerechten van hoge kwaliteit en een goede variëteit aan wijnen. Als je voor meer traditioneel wilt gaan, raden we je aan om je avond door te brengen in restaurant Fabuleux. Prachtige fine-dining gerechten worden geserveerd in een klassieke inrichting met witlinnen tafels en omgeven door prachtige kunst.

Pollevie.jpg

Drinks

Behoefte aan een koffiepauze tijdens een bezoek aan de oude stad? Bezoek zeker coffeebar DRAB waar ze je de lekkerste koffie schenken. Dit is de perfecte ontmoetingsplaats voor geweldige koffie met een klein ontbijt of brownie. Houdt u van een goed glas wijn, dan mag u Wijn bij Stijn niet missen. Wijn bij Stijn is een stijlvolle wijnbar in het centrum met een heerlijke selectie wijnen, oprechte service en lekkere borrelplanken. In Den Bosch houden we wel van een glaasje bier. Bezoek De Jongens van de Wit, een stadsbrouwerij, bar en restaurant achter het hotel, gerund door vader & zonen. Ontmoet de lokale bevolking bij ‘t Pantoffeltje: al meer dan 50 jaar een bekend en authentiek concept in ’s-Hertogenbosch gelegen in de levendige Korte Putstraat.

DRAB.jpg