Op zoek naar smaakmakers, liefhebbers, aandrijvers en uitblinkers. We zijn een team van verschillende karakters met liefde voor het vak. Energiek, gastvrij, oprecht, daadkrachtig en innovatief zijn eigenschappen die passen bij onze cultuur. Wil jij in een nieuwe omgeving werken en onderdeel zijn van het leukste en nieuwste hotel in ‘s-Hertogenbosch met opmerkelijke restaurants & bars? Kom aan boord. Bekijk onze vacatures en solliciteer direct via hr@hoteltheden.nl.
Voor vacatures bij Current Rooftop Restaurant & Bar klik hier.
De Junior Sous Chef van Current Rooftop Restaurant & Bar ondersteunt de Sous en Head Chef en is mede verantwoordelijk voor het eten in het fine-dining restaurant en voor de aansturing van het keukenteam. Samen met de overige teamleden gaan jullie ervoor zorgen dat Current een culinair begrip wordt in 's-Hertogenbosch en omgeving. Deze luxe F&B outlet is een ware kers op de taart in hotel The Den, waar jij mede de leiding zult hebben.
Current Rooftop Restaurant & Bar is gelegen in het Paleiskwartier, op slechts 10 minuten loopafstand van het treinstation ’s-Hertogenbosch. Vanaf de Paleisbrug is er een directe toegang tot de lift die je naar boven brengt. Find us on top of The Den!
Current Rooftop Restaurant & Bar is gelegen in het Paleiskwartier, op slechts 10 minuten loopafstand van het treinstation ’s-Hertogenbosch. Vanaf de Paleisbrug is er een directe toegang tot de lift die je naar boven brengt. Find us on top of The Den!
Als Chef de Partie maak je met passie mooie gerechten klaar voor onze gasten en kun je zelfstandig binnen de verschillende parties aan de slag. Je biedt ondersteuning aan de Chef-Kok en Sous Chef en je bereidt gerechten volgens recept en planning. De outlets bestaan onder andere uit het restaurant beneden (ontbijt, lunch en diner), de bar, roomservice en vijf multifunctionele vergaderzalen. Current Rooftop Restaurant & Bar valt niet onder de verantwoordelijkheid van het F&B- en keukenteam bij The Den.
Als Zelfstandig Werkend Kok maak je met passie mooie gerechten klaar voor onze gasten onder leiding van de Head Chef. Je biedt ondersteuning aan de rest van het keukenteam en bereidt het eten voor de verschillende outlets outlets voor, bestaande uit het restaurant beneden (ontbijt, lunch en diner), de bar, roomservice en vijf multifunctionele vergaderzalen. Current Rooftop Restaurant & Bar valt niet onder de verantwoordelijkheid van het F&B- en keukenteam bij The Den.
Als Ontbijtkok zorg je dat onze gasten een fijne start van de dag hebben. Het ontbijt bij The Den bestaat uit een buffet en à la carte menu. Zowel hotelgasten als gasten van buitenaf kunnen hier gebruik van maken. Als ontbijtkok start je, na een inwerkperiode, zelfstandig op en ben je gedurende de ochtend verantwoordelijk voor het verzorgen van het volledige ontbijt en roomservice in het hotel.
Als afwasser ben je verantwoordelijk voor het gereedmaken voor gebruik van serviesgoed en bestek met behulp van een automatische was- en spoelmachine. Je zorgt dat je werkplek schoon is en het servies en bestek zo nodig worden afgedroogd en gepoleerd. Daarnaast signaleer je problemen met apparatuur en worden de HACCP-richtlijnen nageleefd. Hiermee draag je bij aan het hooghouden van de kwaliteit binnen het hotel.
Als Housekeeping Medewerker ben jij medeverantwoordelijk voor het schoonmaken van de kamers en gemeenschappelijke ruimtes, waarmee jij zorgt voor een unieke gastbeleving. The Den ’s-Hertogenbosch werkt samen met schoonmaakbedrijf Jaquet & de Groot. De gehele sollicitatieprocedure loopt dan ook via hen. Spreekt deze functie jou aan en wil je graag solliciteren? Neem dan direct contact op met Corina van Jaquet & de Groot via: Corina@jaquetendegroot.nl.