Looking for Characters

Looking for tastemakers, enthusiasts, drivers and stars. We are a team of different characters with a love for the profession. Energetic, hospitable, sincere, decisive and innovative are characteristics that fit our culture. Do you want to work in a new environment and be part of the nicest and newest hotel in 's-Hertogenbosch with remarkable restaurants & bars? Come on board. View our vacancies and apply directly via hr@hoteltheden.nl.

For vacancies at Current Rooftop Restaurant & Bar click here.

Chef de Partie - Current Rooftop

Fulltime

Current Rooftop Restaurant & Bar is gelegen in het Paleiskwartier, op slechts 10 minuten loopafstand van het treinstation ’s-Hertogenbosch. Vanaf de Paleisbrug is er een directe toegang tot de lift die je naar boven brengt. Find us on top of The Den!

Zelfstandig Werkend Kok - Current Rooftop

Fulltime

Current Rooftop Restaurant & Bar is gelegen in het Paleiskwartier, op slechts 10 minuten loopafstand van het treinstation ’s-Hertogenbosch. Vanaf de Paleisbrug is er een directe toegang tot de lift die je naar boven brengt. Find us on top of The Den!

Chef de Partie - The Den

Fulltime

Als Chef de Partie maak je met passie mooie gerechten klaar voor onze gasten en kun je zelfstandig binnen de verschillende parties aan de slag. Je biedt ondersteuning aan de Chef-Kok en Sous Chef en je bereidt gerechten volgens recept en planning. De outlets bestaan onder andere uit het restaurant beneden (ontbijt, lunch en diner), de bar, roomservice en vijf multifunctionele vergaderzalen. Current Rooftop Restaurant & Bar valt niet onder de verantwoordelijkheid van het F&B- en keukenteam bij The Den. 

Zelfstandig Werkend Kok - The Den

Fulltime

Als Zelfstandig Werkend Kok maak je met passie mooie gerechten klaar voor onze gasten onder leiding van de Head Chef. Je biedt ondersteuning aan de rest van het keukenteam en bereidt het eten voor de verschillende outlets outlets voor, bestaande uit het restaurant beneden (ontbijt, lunch en diner), de bar, roomservice en vijf multifunctionele vergaderzalen. Current Rooftop Restaurant & Bar valt niet onder de verantwoordelijkheid van het F&B- en keukenteam bij The Den. 

Ontbijtkok - The Den

Fulltime

Als Ontbijtkok zorg je dat onze gasten een fijne start van de dag hebben. Het ontbijt bij The Den bestaat uit een buffet en à la carte menu. Zowel hotelgasten als gasten van buitenaf kunnen hier gebruik van maken. Als ontbijtkok start je, na een inwerkperiode, zelfstandig op en ben je gedurende de ochtend verantwoordelijk voor het verzorgen van het volledige ontbijt en roomservice in het hotel. 

Afwasser

Fulltime

Als afwasser ben je verantwoordelijk voor het gereedmaken voor gebruik van serviesgoed en bestek met behulp van een automatische was- en spoelmachine. Je zorgt dat je werkplek schoon is en het servies en bestek zo nodig worden afgedroogd en gepoleerd. Daarnaast signaleer je problemen met apparatuur en worden de HACCP-richtlijnen nageleefd. Hiermee draag je bij aan het hooghouden van de kwaliteit binnen het hotel.

Housekeeping Medewerker

Fulltime

Als Housekeeping Medewerker ben jij medeverantwoordelijk voor het schoonmaken van de kamers en gemeenschappelijke ruimtes, waarmee jij zorgt voor een unieke gastbeleving. The Den ’s-Hertogenbosch werkt samen met schoonmaakbedrijf Jaquet & de Groot. De gehele sollicitatieprocedure loopt dan ook via hen. Spreekt deze functie jou aan en wil je graag solliciteren? Neem dan direct contact op met Corina van Jaquet & de Groot via: Corina@jaquetendegroot.nl.